Over Ons


Airco Cleaner, de revolutie op het gebied van airco reinigen

Wij bij V&V Products zijn, met al 15 jaren ervaring in het plaatsen van warmte-en koeltechnieken, een koploper in ons vakgebied. Tijdens die vele jaren expertise zijn we nooit een kwalitatief geschikt product tegengekomen voor het reinigen van airco’s. Daarom besloten we zelf een product te laten ontwikkelen dat voldeed aan onze kritische eisen op het vlak van airco reiniging.

Daarbij hielden we enkele belangrijke zaken in het achterhoofd. Eerst en vooral moet de Airco Cleaner natuurlijk geschikt zijn en genoeg reinigen. Na testen door professionele organisaties bereikt dit product het sterilisatie-effect volgens de Europese desinfectienormen. Daarnaast tonen studies aan dat 99,9% van de bacteriën verwijderd wordt door het gebruikt van onze Airco Cleaner. Om dit resultaat te bereiken hebben we maanden onderzoek laten doen waarbij verschillende grondstoffen met elkaar vergeleken werden.

We vinden het ook essentieel dat Airco Cleaner klantvriendelijk en makkelijk in gebruik is. Vandaar dat we de instructies in meerdere talen aanbieden. Ook is er op onze website een instructiefilmpje met duidelijke uitleg aanwezig. Last but not least is het voor ons belangrijk dat onze Airco Cleaner voor iedereen betaalbaar is. Een onderhoud kost al snel € 80 terwijl onze kwalitatieve Airco Cleaner maar €19,50 kost.