Retourbeleid

Retourbeleid V&V Products

Onze retour mogelijkheid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzending. Wij accepteren geen producten die intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

* Cadeaubonnen
* Downloadbare softwareproducten
* Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending af te ronden, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke restitutie wordt toegekend: (indien van toepassing)

* Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbreekt om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Restituties (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling effectief is gestort.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gestort.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@airco-cleaner.be.

Kortingsartikelen (indien van toepassing)

Alleen reguliere geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen kortingsartikelen niet worden terugbetaald. 

Ruilen (indien van toepassing)

Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn.  Als u het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@airco-cleaner.be en stuur uw artikel op naar: Kleistraat 17, Stekene, 9190, Oost-Vlaanderen, België.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw product. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het terugsturen van het product in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die nodig is om je geruilde product terug te ontvangen, variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan €75 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.